Rejsesygesikring på de gule sundhedskort forsvinder

10/02/2014

by

In:News

Comments Off on Rejsesygesikring på de gule sundhedskort forsvinder

Share on

ikon vaccine sygdom læge førstehjælp medicin apotek hjælp hospital

Fra 1. august dækker kortet ikke længere i EU/EØS.

Indtil nu har det gule sundhedskort ikke kun dækket i Danmark, men også på rejser til EU og EØS-lande. Denne dækning forsvinder per 1. august 2014, og det er derfor nødvendigt med en separat rejseforsikring. HosJTB Netherlands anbefaler vi altid at du tegner en rejsesygesikring. Selv nu dækker det gule sundhedskort nemlig ikke alt, bl.a. ikke fx hjemtransport og kompensation for tabte feriedage. Og nu er det altså endnu mere vigtigt at altid have en gyldig rejseforsikring, selv på rejser til EU og EØS-lande. Europæiske ERV har valgt gratis at udvide deres forsikring, så den dækker de ting der bortfalder fra det gule sygesikringskort. Er du i tvivl om din forsikring dækker, så kontakt dit forsikringsbureau eller os.