Udsigt til flykaos i Tyskland i morgen pga strejke.

26/03/2014

by

In:News

Comments Off on Udsigt til flykaos i Tyskland i morgen pga strejke.

Share on

Der kan forventes massive forsinkelser og aflysninger i Frankfurt Lufthavn samt i seks andre store tyske lufthavne i morgen. Det skyldes en strejke blandt offentligt ansatte i transportsektoren.

En strejke blandt medlemmerne af fagforeningen Ver.di, der organiserer en lang række offentligt ansatte funktionærer i Tyskland, ventes torsdag at skabe store forstyrrelser i flytrafikken i en række tyske storlufthavne.
Det er lufthavnene i Frankfurt, München, Køln-Bonn, Düsseldorf, Hamborg, Hannover og Stuttgart, der ventes at blive hårdest ramt af strejken.

Strejken er ifølge SAS varslet til torsdag i tidsrummet fra kl. 04.00 til kl. 14.30. SAS har allerede meddelt, at de forventer uregelmæssigheder på flyafgangene til Frankfurt, men vil forsøge at gennemføre alle flyvninger i henhold til tidstabellen.

Lufthansa forventer at de på forhånd vil foretage en række aflysninger. Vi forventer at idag onsdag den 26. marts omkring middag at Lufthansa vil offentliggøre en liste over de flyvninger, som måtte blive berørt af aflysninger.

Lufthansa er i forvejen truet af en strejke blandt selskabets piloter. Der er dog endnu ikke varslet en dato for den mulige pilotstrejke, og piloterne har lovet en varslingsfrist på 48 timer. Dog forventer Lufthansa at påsketrafikken er sikre mod strejke.